Constance Moofushi Resort

Tilleggsinformasjon

  • Stjerner:

Perleøya og all inclusive!

Bare føtter i kritthvit sand, villaer på påler i turkisblått hav, palmetrær og luksus. Constance Moofushi befinner seg på en privat øy, og er en perfekt kombinasjon av luksus og enkelhet – hvor alt blir i varetatt gjennom en All Inklusive – pakke.
Moofushi ligger i West Ari atoll, 25 minutter med sjøfly fra flyplassen hvor hotellet har sin egen lounge.

Denne vakre, lille øya er ikke mer enn 280x160 meter, men tilbyr en minneverdig og avslappende ferie. Øya hører til den kjente Constance Hotels – gruppen, og tok imot sine første gjester i 2010.

Moofushi har 110 villaer fordelt på ulike kategorier. Alle villaene er innredet med naturmaterialer og har egen terrasse. De er utstyrt med aircondition, vifte, TV, telefon, Ipod- stasjon, DVD- spiller, safe, minibar, vannkoker og gratis WiFi (Imac- system).

  • Beach Villas (57m2): Villaene ligger på stranden. Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn.
  • Water Villas (66m2): Villaene står på stylter og har direkte tilgang til lagunen. Maks3 voksne eller 2 voksne og 1 barn.
  • Senior Villas (94m2): Villaene står på stylter med direkte tilgang til lagunen. De har utendørs dusj og hengekøye på terrassen. Maks 2 voksne og 2 barn.

Fasilitetene inkluderer svømmebasseng, to restauranter, tre barer, treningssenter, et lekkert spa og en butikk.

Moofushi kan friste med en rekke sportsaktiviteter. Inkludert i oppholdet er snorkling, pedalbåt, windsurfing, kajakk, katamaran og treningssenteret.
Dykking, havfiske, seilkurs og båtutflukter kan arrangeres mot tillegg.

Revet er lett tilgjengelig fra stranden, noe som gir flotte opplevelser for de som er glade i å snorkle. Hotellet arrangerer gratis snorkelutflukter. Det er også inkludert en båttur i dhoni. Turen varer i 1,5 time.
Dykkesenteret Blue Trip tilbyr PADI- kurs og arrangerer dykketurer. Moofushi har 35 dykkesteder som ligger mellom 15 og 90 minutter unna. Fra desember til mai kan dere se djevelrokker. 

Etter endt dag på stranden, i vannet eller på havet, kan dere skjemme dere bort med en tur på hotellets lekre spa.

All Inclusive pakken inkluderer overnatting, alle måltider, snacks, drikkevarer (også minibar) og enkelte sportsaktiviteter.

Et opphold på Moofushi kan også kombineres med søsterhotellet Halaveli som ligger kun 30 minutter unna med båt.

Vår mening: Moofushi kombinerer eleganse og sjarm. Med sin All Inclusive pakke trenger dere ikke bekymre dere for annet enn hvordan dagene skal tilbringes. Hotellet passer for par og barnefamilier som vil skjemme bort seg selv i lekre omgivelser.