Reise til La Réunion

Reise til La Réunion

la reunionMidt i det Indiske hav, 800 km øst for Madagaskar, ligger la Réunion, som sammen med Mauritius- og Rodriguesøyene utgjør øygruppen Mascareignes.

Øya er som et fjell plassert i det Indiske hav, med Piton des Neiges som rager 3 069 meter over havet. Den berømte Piton de la Fournaise er en fremdeles aktiv vulkan som våkner til liv av og til, og byr på storslått underholdning hvor man kan beundre lavastrømmene på trygg avstand.

Med sine 2 500 km kan la Réunion vise til en rekke fantastiske steder som står i kontrast til hverandre: Den grønne La Réunion har urskog og 3 store naturområder: Mafate, som du kun finner om du begir deg ut på fjellvandrerstiene. Salazie, et magisk område av fosser og elver som lyser opp den frodige vegetasjonen. Cilaos, med en uventet fjellandsby klistret opp i fjellsiden.
Den blå La Réunion, med lagunene i Saint-Gilles, Saint-Leu og Saint-Pierre, den gylne La Réunion med vinden og 30 km strender med lys sand. Den fargerike La Réunion hvor de sterke fargene eksploderer i hagene, med sine tropiske blomster og kreolske hus.

La Réunion er virkelig et fritidssted og byr på 70 ulike aktiviteter, fra 40 meter under havets overflate til 3 000 meter opp i luften. Opplev fjellene til hest, med terrengsykkel eller 4 x 4, gå fjelltur på 1 000 m langs merkede stier, prøv paragliding, helikoptertur eller mikrofly over de majestetiske toppene, surf på de kjente stedene i Saint-Gilles, eller prøv deg på sportsfiske og prøv og få sverdfisk eller gullfinnetun på kroken.
Øya er et knutepunkt mellom flere kontinenter og vil forføre deg med sin naturlige og varme gjestfrihet hos en svært etnisk blandet befolkning. Her finner du også et kreolsk kjøkken og krydret mat som med sin karri og rougail kan få frem superlativene hos de matglade.